Vegaaniset browniet / Veganska brownies

_mg_1972-copy

200g vegaanisuklaata
2rkl kookosöljy
3dl kookosmaitoa
3,5dl gluteenittomia jauhoja
1tl leivinjauhe
4tl kaakaojauhe
1,5dl intiaanisokeria
1tl vaniljajauhe
Ripaus suolaa
Pekaanipähkinät

Sekoita kuivat ainekset kulhoon, pähkinöitä lukuunottamatta. Sulata kookosöljy kattilassa, lisää ja sulata puolet suklaasta. Hakkaa loput suklaasta ja sekoita sulatetun osuuden sekä kookosmaidon kanssa kuivien aineksien sekaan. Murskaa joukkoon haluttu määrä pekaanipähkinöitä ja sekoita. Kaada seos rasvattuun uunivuokaan. Koristele muutamalla pähkinällä. Paista 175 asteisessa uunissa noin 20-25min.

 


200 g vegansk choklad
2 msk kokosolja
3 dl kokosmjölk
3,5 dl glutenfritt mjöl
1 tsk bakpulver
4 tsk kakao
1,5 dl indiansocker
1 tsk vaniljpulver
En nypa salt
Pekannötter

Blanda alla torra ingredienser, förutom nötterna, i en bunke. Smält kokosoljan i en kastrull och lägg därefter i hälften av chokladen. Hacka sedan resten av chokladen och blanda ner den med den smälta andelen och kokosmjölken i bunken. Rör om. Krossa i önskad mängd nötter och blanda om igen. Smörj en ungsform och häll i smeten. Dekorera med några pekannötter. Grädda i ugnen på 175 grader i ungefär 20-25 minuter.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s