Aasialainen salaatti / Asiatisk sallad

_mg_1980-copy

(2-3:lle)

2 lehtikaalen lehteä
1 paprika
1 kesäkurpitsa
3 porkkanaa
1 paketti riisinudeleita
Soijakastike
Seesaminsiemeniä
Kookosöljy
korianteri

Hienonna lehtikaali ja kesäkurpitsa ja paista kookosöljyssä. Kaada päälle loraus soijakastiketta ja paista keskeisellä lämmöllä kunnes lehtikaali on pehmentynyt. Raasta paprika ja porkkanat. Kaada kulhoon keitettyä vettä riisinuudeleiden päälle, ja anna pehmentyä (noin 3min). Leikkaa korianteri pieniin paloihin. Sekoita kaikki ainekset isoon kulhoon. Kaada sekaan seesaminsiemenet ja soijakastiketta. Halun mukaan voi maustaa myös kalakastikkeella.

 


(2-3 personer)

2 grönkålsblad
1 paprika
1 zucchini
3 morötter
1 risnudlar
Sojasås
Sesamfrön
Kokosolja
Koriander

Hacka grönkålen och zucchinin i mindre bitar och stek dem i kokosolja, häll över lite sojasås och stek på medelvärme tills grönkålen mjuknat. Hacka paprikan och riv morötterna på ett rivjärn. Koka upp vatten i en kastrull, ta sedan bort kastrullen från plattan och lägg i risnudlarna. Låt dem dra i ungefär tre minuter tills de mjuknat. Klipp koriandern i lite mindre bitar och blanda allting i en skål. Häll över sesamfrön och soja. För litet mer smak kan man exempelvis blanda i fisksås.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s