Salsadippi / Salsadipp

salsadipp

400g kokonaisia kirsikkatomaatteja purkissa
1 vihreä paprika 
1/2 keltainen paprika
1 rkl cayennepippuria
1 tl mustapippuria
1 tl suolaa
1 rkl chilijauhetta

Basilikaa
Minttu
1 lime
1 kevätsipuli (varret)

Pilko kevätsipulin varret ja paprikat kuutioiksi. Sekoita paprikat, sipuli, mausteet ja tomaatit liemineen kulhoon. Lisää nyrkillinen minttua ja basilikaa. Purista limen mehut sekaan. Sekoita varovasti sauvasekoittimella, jättäen salsaan paprika- ja tomaattisattumia. Lisää tulisuutta mausteilla mielesi mukaan ja tarjoile nachosien kera.

*cayenne ja chilipippurit saattavat ärsyttää joidenkin vatsoja, vaikka ovat low-FODMAP


400g hela körsbärstomater på burk
1 grön paprika
1/2 gul paprika
1 msk cayennepeppar
1 tsk svartpeppar
1 tsk salt
1 msk chilipulver

Basilika
Mynta
1 lime
1 salladslök (gröna delen)

Hacka salladslökens gröna delar och paprikorna i bitar. Blanda paprikorna, löken, kryddorna och tomaterna med sås i en bunke. Lägg till en näve mynta och basilika. Pressa i saften från limen. Blanda försiktigt med en stavmixer, så att det blir kvar en del bitar av paprika och tomat. Lägg till kryddor enligt smak och servera med nachochips.

*cayenne och chilipeppar kan irritera vissa magar även om de är low-FODMAP

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s