Pasta karbokaali / Grönkålspasta

pastakarbokaali

(4:lle)

300 g gluteenitonta (maissi) spagettia
200 g lehtikaalta 
3 kananmunaa
1 dl kaurakermaa
Parmesaanijuusto
Suolaa ja pippuria

Leikkaa lehtikaalit pieniin osiin ja paista oliiviöljyssä kunnes palat ovet pienentyneet ja pehmentyneet. Sekoita kananmunat, kerma, suola ja pippuri kulhoon. Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Kun pasta on valmis, valuta vesi pois ja kaada joukkoon lehtikaalit sekä muna-kerma seos. Sekoita hyvin ja raasta annoksien päälle parmesaanijuustoa.


(4 personer)

300 g glutenfri (majs) spaghetti

200 g grönkål
3 ägg
1 dl havregrädde
Parmesanost
Salt och peppar

Skär grönkålen i mindre bitar och stek i olivolja tills den mjuknar och har reducerat i storlek. Blanda äggen, grädden, salt och peppar i en bunke. Koka pastan enligt instruktionerna på paketet. När pastan är färdig, blanda ihop pastan, grönkålen och grädden. Riv över parmesanost enligt behag och avnjut!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s