Vadelmaunelma / Hallondröm

vadelmaunelma

(4-6:lle)
250 ml soijakermaa*
1/2 dl intiaanisokeria
60 g marenkeja
200 g vadelmia

Sekoita soijakerma ja sokeri, ja vaahdota kuohkeaksi. Murskaa marengit paloihin, ja sekoita varovasti kerman sekaan. Jätä vähän marenkimurskaa koristeeksi. Annostele kulhoihin kerroksittain vadelmien kanssa ja koristele lopuksi marenkimurskalla ja vadelmalla.

*Alpron soijakerma on tehty soijapapuun, tosin 250ml:ssa vain 2%


(4-6 portioner)

250 ml sojagrädde*
1/2 dl indiansocker
60 g maränger
200 g hallon

Sätt sojagrädden och sockret i en bunke, vispa tills det blir pösigt. Krossa marängen i bitar och blanda försiktigt ner i grädden. Spara lite maräng som dekoration. Portionera upp i efterrättsskålar eller små glas. Varva med grädden och hallonen. Dekorera till sist med marängkross och hallon.

*Alpros sojagrädde är gjort på sojabönan, dock finns det i 250ml endast 2% av sojaböna

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s