Tomaattinen uunikala / ugnslax i tomatsås

tomaattinenkala

(6-8:lle)

1 kg tuore kirjolohi
400 ml kookosmaito
400 g tomaattimurska
1 tl kurkuma
1 tl chilijauhe
2 rkl kuivattua korianteria
Suolaa ja mustapippuri

Läämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita kaikki ainekset, kalaa lukuunottamatta. Peitä uunivuuan pohja tomaattisekoituksella. Aseta kala vuokaan (kokonaisena tai paloina) ja kaada päälle loput kastikkeesta. Uuniin noin 30min. Tarkista että kala on kokonaan kypsynyt, ja tarjoile riisin kera.


(6-8 personer)

1 kg färsk rengbågslax
400 ml kokosmjölk
400 g tomatkross
1 tsk gurkmeja
1 tsk chilipulver
2 msk torkad koriander
Salt och peppar

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser, förutom fisken, i en skål. Täck bottnet på en ugnsform med sås. Lägg fisken (hel, eller i bitar) i formen och täck med resten av såsen. In i ugnen i ca. 30min. Kolla att fisken är genomstekt och servera med ris.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s