Riisihiutalepuuro / risflingsgröt

risgrot

(4:lle)

1 l maitoa*
3 dl riisihiutaleita
Ripaus suolaa
Kanelia

Keitä maito kiehuvaksi. Lisää riisihiutaleet ja ripaus suolaa, sekoita ja anna kiehua noin viisi minuuttia. Anna puuron hautua hetki. Annostele puuro kippoon ja mausta kanelilla

*Lehmän-, riisi-, kaura-, soija-, manteli- tai kookosmaito. Puuron voi tehdä kaikkiin eri maitoihin, valitse mieleisesi.


För fyra personer

1 l mjölk*
3 dl risflingor
En nypa salt
Kanel

Koka upp mjölken. Sätt i risflingorna och en nypa salt, rör om och låt koka i ungefär fem minuter. Låt sedan gröten vila en stund. Sätt upp i skålar och smaka av med kanel.

*Ko-, ris-, havre-, soja-, mandel- eller kokosmjölk. Gröten kan lagas på vilken mjölk som helst, så välj efter egen smak. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s