Banaaniletut / Bananplättar

plattfest

(noin 15kpl)

3 keskikokoista banaania
4 kananmunaa
1 tl kanelia
Kookosöljy

Muussaa banaanit ja sekoita huolellisesti kananmunien ja kanelin kanssa. Lämmitä paistinpannu ja paista letut kookosrasvassa. Mitä pienempi lettu, sen helpommin pysyy kasassa. Tarjoile letut hillon kera, tai lisää vielä vaahterasiirappia ja kermaa tai jugurttia.

Vinkki: käytimme GoGreenin kaurapohjaista vispikermaa. Ennen vispausta siinä on erittäin paksu koostumus!


(ca. 15st.)

3 mellanstora bananer
4 ägg
1 tsk kanel
Kokosolja

Mosa bananerna och blanda väl med ägg och kanel. Värm upp en stekpanna och stek plättarna i kokosolja. Ju mindre plättar, desto lättare hålls de ihop. Servera plättarna med sylt, alternativt lönnsirap och grädde eller yoghurt.

Tips: vi använde GoGreens havrebaserade vispgrädde. Innan den vispas har den en väldigt tjock konsistens!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s