Vadelmahillo / Hallonsylt

sylt_1000px

2 tl chia-siemeniä
1 dl vadelmia
1 tl inkiväärimurskaa

Laita chia-siemenet 1 dl veteen likoomaan. Kun seos on paksuuntunut, sekoita joukkoon vadelmat (tuoreet tai pakkasesta sulatetut) ja inkiväärimurska. Anna vetäytyä jääkaapissa.

Vinkki: samalla reseptillä valmistat myös esim. mansikkahilloa. Lisää halutessasi vähän intiaanisokeria.


2 tsk chiafrön
1 dl hallon
1 tl ingefärakross

Lägg chiafrön att dra i 1 dl vatten. När de har förtjocknat, blanda i hallon (färska eller uptinade frysta bär) och ingefärakross. Låt dra i kylskåpet.

Tips: med samma recept framställer du tex. jordgubbsylt. Lägg till lite indiansocker om du vill.

4 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s