Valkosipuliöljy / vitlöksolja

vitloksolja

HUOM! Käyttää heti, tai säilytä öljy jääkaapissa korkeintaan viikon!

10 valkosipulinkynttä*
5 dl rypsiöljy tai oliiviöljy

Valkosipuliöljy syntyy liottamalla kuorittuja ja puoliksi pilkottuja valkosipulinkynsiä öljyssä. Mitä enemmän valkosipulia, sitä vahvempi öljy. Kokeile oman makusi mukaan.

*valkosipulin FODMAPit ovat vesiliukoisia, eli eivät liukene öljyyn


OBS! Andvänd genast eller förvara i kylskåpet och använd inom en vecka!

10 v/ vitlöksklyftor*
5 dl rypsolja eller olivolja

Grovhacka vitlöksklyftorna i mindre bitar och sätt dem i en flaska. Häll på olja och låt dra. Desto flera vitlöksklyftor, desto starkare smak.

*vitlökens FODMAPs är vattenlösliga, de löser sig alltså inte i olja

3 comments

  1. […] 1,5dl pestoa / ungefär 1,5 dl pesto) 1 ruukku / kruka basilika 0,5 dl valkosipulin makuinen öljy / olja med vitlökssmak 0,5 dl saksanpähkinöitä / valnötter 1/2 lime / lime 0,5 dl raastettua parmesaania / riven […]

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s