Paistettu munakoiso ja pecorino salaatti / sallad med stekt äggplanta och pecorino

munakoisosalaatti

(yksi annos)

1/4 munkoiso
1/2 dl pecorino-juustoa
Salaattia
Kurkkua
Kirsikkatomaatteja
Suolaa
Pippuria
1,5 tl sitruunamehua
Chiliä
Pähkinöitä

Leikkaa munakoiso puolen sentin viipaleiksi ja paista molemmat puolet pannulla valkosipuliöljyssä kunnes ovat saaneet hyvän värin (keskilämmöllä noin 8min). Lisää myös hieman suolaa paistovaiheessa, molemmille puolille. Revi salaatinlehdet, leikkaa tomaatit sekä kurkku ja sekoita kulhoon. Lisää paistetut munakoisot ja raasta päälle reilusti pecorino-juustoa. Lisää vielä loraus sitruunamehua, pippuria ja hakattua chiliä. Halutessasi myös pähkinöitä.


(en portion)

1/4 munkoiso / äggplanta
1/2 dl pecorinoost
Sallad
Gurka
Körsbärstomater
Salt
Peppar
1,5 tsk citronsaft
Chili
Nötter
Skär äggplantan i en halv centimeter tjocka skivor. Stek i vitlöksolja på båda sidorna tills de har fått fin färg (medelvärme i ungefär 8 min). Strö över lite salt på båda sidorna då du steker. Riv salladen, skär gurka och tomat och blanda i en skål. Tillägg de stekta äggplantsskivorna och riv på rikligt med pecorino ost. Tillägg ännu en skvätt citronsaft, peppar, hackad chili och nötter enligt behag.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s