Rapea tofu / Krispig tofu

tofu


(kahdelle)

1 paketti maustamatonta Jalotofua
2 rkl öljyä
1 rkl kookosöljyä
2 rkl soijakastiketta
1 rkl vaahterasiirappia
1 rkl maapähkinävoita
maissitärkkelystä

Kuutioi tofupalat ja paina ylimääräiset nesteet pois talouspaperilla tai keittiöliinalla. Pyöritä tofupalat maissitärkkelyksessä, jotta pinta peittyy. Yhdistä muut ainekset paistinpannulle ja kuumenna. Kun kastikse sihisee pannulla, lisää tofut ja paista korkealla lämmöllä kunnes pintaan on syntynyt rapea kuori. Tarjoile riisinuudeleiden, riisin tai salaatin kera, ja lisää seesamin- tai hampunsiemeniä.

Kiitos Jalotofulle sponsoroinnista!
Inspiraatio/alkuperäinen seesami-manteteliversio: a Brit in Helsinki


(för två personer)

1 paket naturell Jalotofu
2 msk olja
1 msk kokosolja
2 msk sojasås
1 msk lönnsirap
1 msk jordnötsmör
majsstärkelse

Skär tofun i bitar och tryck ut överflödig vätska med hushållspapper eller en köksduk. Rulla tofubitarna i majsstärkelse, så att ytan täcks. Blanda ner resten av ingredienserna i en stekpanna och hetta upp tills det börjar fräsa. Tillsätt tofun och stek på hög värme tills ytan blir knaprig. Servera med risnudlar, ris eller sallad. Strö över sesam- eller hampafrön.

Tack till Jalotofu för sponsoreringen!
Inspiration/originella sesam och mandel versionen: a Brit in Helsinki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s