Kvinoakulho / Quinoaskål

quinoabowl

(Yhdelle)

1 dl kvinoa
1 porkkana
2 lehtikaalin lehteä
5 kirsikkatomaattia
0,5 dl hienonnettua fenkolia
1 dl lämminsavulohta
1 rkl öljyä
Sormisuolaa
Mausteita

Huuhtele kvinoa huoleellisesti kuumalla vedellä, ja keitä sitten paketin ohjeiden mukaan. Heitä sekaan liemikuutio tai mausta esimerkiksi juustokuminalla, chilijauheella, suolalla ja pippurilla. Revi lehtikaali paloiksi ja paista öljyssä muutaman minuutin, suolaa kevyesti. Paloittele loput vihanneksista ja revi lohi pienimpiin paloihin. Sekoita kaikki ainekset kulhoon ja nauti!


(för 1 person)

1 dl quinoa
1 morot
2 blad grönkål
5 körsbärstomater
0,5 dl finhackad fänkål
1 dl varmrökt lax
1 msk olja
Flingsalt
Kryddor

Skölj quinoan väl under hett vatten, och koka sedan enligt anvisningar som står på förpackningen. Släng i en buljongtärning eller krydda exempelvis med spiskummin, chilipulver, salt och peppar. Riv grönkålen i mindre bitar och fräs med olja i  en stekpanna i några minuter, salta lätt. Skär upp resten av grönsakerna och riv laxen i mindre bitar. Blanda allt i en skål och avnjut!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s