Lohi-pinaattipasta / Lax och spenatpasta

laxochspenatpasta

(neljälle)

300g luontaisesti gluteeniton pasta
200g tuore lohi
1l tuore tai pakastettu pinaatti
2dl kaurakerma
Suola
Mustapippuri
Valkopippuri

Rapsiöljy
Ruohosipuli
Parmesaanijuusto

Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Leikkaa lohi isoihin kuutioihin. Kuumenna rapsiöljy paistinpannulla ja lisää pinaatti. Kun pinaatti on kutistunut (tuore) tai sulanut (pakaste), lisää lohi ja paista keskilämmöllä kunnes palat ovat tasaiseti vaaleanpunaiset. Sekoita joukkoon kaurakerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pasta. Tarjoa raastetun parmesaanijuuston ja leikatun ruokosipulin kera.


(för fyra)

300g naturligt glutenfri pasta
200g färsk lax
1l färsk eller fryst spenat
2 dl havregrädde
Salt
Svartpeppar
Vitpeppar
Rapsolja
Gräslök
Parmesanost

Koka pastan enligt anvisningar. Skär laxen i stora kuber. Häll rapsolja i en stekpanna och värm upp, häll i spenaten. När spenaten har minskat i storlek (färsk) eller smält (fryst), blanda ner laxen och stek på medelvärme tills den är jämnrosa. Blanda ner havregrädden och smaka av med salt, svartpeppar och vitpeppar. Blanda ner pastan. Servera och strö över finhackad gräslök och riven parmesanost.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s